Hírek

Elérhetőségek

Polgármester

Tisztelt Látogató!

 

Hét község polgármestereként nagy szeretettel és tisztelettel köszöntöm Önt Hét Község Önkormányzata megújult honlapján.

 

Önkormányzatunk fontos feladatának tekinti a község lakosainak, illetve a letelepedni vagy befektetni szándékozó érdeklődők tájékoztatását. A honlap megújításával lehetőséget biztosítunk arra, hogy megismerhessék a helyi jogszabályokat, betekinthessenek a képviselő-testület munkájába, fejlesztési stratégiákba. Hasznos információkat nyújtunk a kényelmes és gyors ügyintézéshez, továbbá a képgalériákon keresztül felfedezhetik a tópart természeti szépségeit, bepillantást nyerhetnek a település életét színesítő események, rendezvények hangulatába.

 

Az oldal folyamatos feltöltés alatt áll, de igyekszünk mielőbb kialakítani, formálni tartalmát - ezért kérem, ha javaslata, kérdése merül fel, keressen minket bizalommal.

 

Remélem kedves Látogató, hogy később személyesen is vendégként köszönthetem kis falunkban, Önnel is találkozunk rendezvényeinken, vagy csak utcáinkon barangolva megtapasztalhatja lakosaink vendégszeretetét.

 

Jó böngészést, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek!

 

Bende György
polgármester